Bastuflotte

En unik upplevelse på Siljan! Basta bada och njut, öppen året runt!

Bastuflotte med vedeldad bastu som rymmer upp till 12 personer. Ni hyr den exklusivt för ert sällskap, så det är bara ni där. Den ligger förankrad nere vid båthamnen i Rättvik. Perfekt läge för att njuta av Siljans vackra solnedgångar och utsikt över Rättvik och Långbryggan.

Samla familjen eller några goda vänner för en unik upplevelse tillsammans. Ta med lite god mat och dryck och njut av en varm bastu och Siljan precis utanför dörren för ett svalkande dopp.

Sommartid tar man sig ut till bastun antingen med vår roddbåt eller så kan man gå, det är då ca 80 cm som djupast.

Vintertid går ni ut på isen. Vi sågar upp en isvak utanför flotten, så det går att bada för den modige

Ni tänder själva kaminen när ni kommer ut till bastun. Bastun blir varm på ca 15-20 minuter. Ni kan med fördel ta med er något gott att äta och dricka som ni kan njuta av medans ni väntar på att bastun blir varm.

Det finns en sittlounge där man kan sitta ca 8 personer och så finns även ett soldäck på ca 10 kvm.

Priser: 1200 kr för 3 timmar, dagtid eller eftermiddag. 1500 kr för kväll, från kl 18 och framåt.

Är ni fler än 12 personer? Hyr till vår badflotte. Den kan läggas ihop med bastuflotten och ni får då ett förlängt soldäck och fler sittplatser. Vill ni hyra badflotten ihop med Bastuflotten? Ange kod: kombo så får ni 500 kr rabatt!

Boka bastuflotten i Rättvik

E-post: hej@enkuldag.se

Telefon: 0733-948565

Om uthyraren

En kul dag Dalarna AB är ett aktivitets- och eventföretag som ägs och drivs av familjen Björklund. Vi tycker själva om att ha en kul dag på sjön och vill ge fler möjligheten till det.

Updated on 13 november, 2022

Var informationen den du letade efter?

Du kanske också är intresserad av

TIPSA OSS!
Rättvik har många fantastiska platser att besöka och aktiviteter att göra. Vi tar gärna emot tips och idéer på platser som kan vara med i vår guide till besökaren.
Till vår tipsa-oss-sida