Bistro Apan

En pärla i Vikarbyn!

Här beställer du in mellan-rätter med allt från skagentoast till heta långkok, njuter av lokala hantverksöl, lyxiga drinkar och ett urval av Portugals bästa viner.

Varför inte sedan avsluta kvällen i vår flotta bar med lite rundpingis, flipper och en Spritz eller bara mysa med en cognac & espresso framför kaminen?
I sommar är också uteserveringen riggad och boulbanan är nykrattad och färdig för match.

Välkommna till vår familjära lilla bistro beläget bland Vikarbyns vita knutar.

“Lämna stress och amorteringsplaner bakom dig och kliv in vår mysiga oas beläget i hjärtat av Sverige: Dalarna. Här har vi byggt om en före detta liten bilfabrik och skapat ett litet avslappnat kryp-in där familj och vänner tillsammans kan skapa en minnesrik kväll med många kreativa intryck, betydande konversationer och smakupplevelser.
Köket är litet och vi har endast en kock så tempot är lungt och avslappnat, så där som det bara kan vara här i runt Siljan.

Efter en mysig måltid finns det tid och plats att krypa upp i soffan och unna sig en drink framför kaminen eller varför inte utmana någon på ett spel så som pingis, flipper, dart, boule på utebanan eller Tekken 3 på ett gammalt Playstation?

Välkomna på en mysig kväll hos oss på apan!”

Öppettider

Hitta till Bistro Apan

Updated on 6 september, 2022

Var informationen den du letade efter?

Du kanske också är intresserad av

TIPSA OSS!
Rättvik har många fantastiska platser att besöka och aktiviteter att göra. Vi tar gärna emot tips och idéer på platser som kan vara med i vår guide till besökaren.
Till vår tipsa-oss-sida