1. Rättvik
  2. Barnvänligt
  3. Högt & Lågt Aktivitetspark

Högt & Lågt Aktivitetspark

Välkomna till Rättviks coolaste klätterpark!

Höghöjdsbanepark med sju olika hinderbanor på varierande höjd och med varierande svårighetsgrad belägen i den vackra tallskogen som omger Rättviks camping.

Erbjuder hela familjen spänning, skratt, äventyr och fantastiska minnen. Testa era gränser, klättra, hoppa, svinga er och såklart åka zipline genom de olika banorna. Banorna har minimilängd- och ålderskrav, men utöver det är ni fria att klättra så mycket ni vill (och orkar!). Alla från 80 cm och uppåt kan klättra och det finns garanterat något för alla.

Banorna börjar på 1 meters höjd och högsta punkt är 15 meter upp, varifrån du slänger dig ut på en 140 meter lång ziplinetur! Efter klättringen, eller kanske under en paus kan ni köpa dricka, kaffe, fika och såklart glass vid Enåbadets campingkiosk. Köp era biljetter direkt här så ses vi vid vår servicebod för incheckning, påselning, säkerhetsgenomgång och träningsbana.

Updated on 29 september, 2022

Var informationen den du letade efter?

Du kanske också är intresserad av

TIPSA OSS!
Rättvik har många fantastiska platser att besöka och aktiviteter att göra. Vi tar gärna emot tips och idéer på platser som kan vara med i vår guide till besökaren.
Till vår tipsa-oss-sida