1. Rättvik
  2. Visit Rättvik
  3. Leksands Sparbank satsar på Rättvik Active Week

Leksands Sparbank satsar på Rättvik Active Week

Som en del av Leksand Sparbanks ”insatser för bygden” väljer de att stötta Rättvik Active Week 10-17 juli 2022.

– Att vår bank väljer att stötta vår idé som handlar om rörelse, aktivitet och en mer hälsosam framtid är givetvis jätteroligt. Leksands Sparbank är en engagerad och rolig partner att ha med i ett sånt här projekt, säger projektledaren Jojje Borssén från Visit Rättvik.

Leksands Sparbank stöttar Rättvik Active Week med 50 000 kr första året.

– Vi tycker initiativet är superbra! Vi vet att det är viktigt med rörelse och en meningsfull fritid, Rättvik Active Week uppmuntrar verkligen till det. Och det föreningslivet och dess eldsjälar gör i form av evenemang och aktiviteter är också superviktigt för näringslivet. Rättvik Active Week checkar i så många boxar av vad Leksands Sparbanks står för. Vi hoppas att det blir ett bra evenemang i år och att veckan förhoppningsvis kan bli årligt återkommande, säger Niklas Hagman på Leksands Sparbank.

Rättvik Active Week startar 10 juli och pågår till 17 juli. På ett och samma aktivitetsarmband kan du delta i över 100 aktiviteter som leds av coacher och ledare. Prova sporter såsom boule, bågskytte, skateboard, kickbike, beridet bågskytte, segling, trav, mountainbike, m.m. Ingen förhandsanmälan krävs. Aktivitetsarmband köps på www.rattvikactiveweek.se

Updated on 15 juni, 2022

Var informationen den du letade efter?

Du kanske också är intresserad av

TIPSA OSS!
Rättvik har många fantastiska platser att besöka och aktiviteter att göra. Vi tar gärna emot tips och idéer på platser som kan vara med i vår guide till besökaren.
Till vår tipsa-oss-sida