1. Rättvik
  2. Möt Visit Rättviks nya ordförande – Elisabet Asp Christiansson

Möt Visit Rättviks nya ordförande – Elisabet Asp Christiansson

Elisabet Christiansson är ny ordförande för Visit Rättvik som nu storsatsar för att lyfta besöksnäringen i Rättvik på olika sätt. Initiativet Rättvik Active Week är den första långsiktiga satsningen och under hösten lanseras flera spännande saker som ska gynna besöksnäringen, invånarna och kommunen.

Elisabet Asp Christiansson är ny ordförande för Visit Rättvik

Lär känna vår nya ordförande! Här kommer fem snabba med Elisabet Asp Christiansson.

Vem är du?

– En Rättvikare sedan många generationer, med en stor familj, som just nu bor i Falun.

Varför vill du jobba med Visit Rättvik?

– Jag har jobbat med turism och besöksnäringsutveckling i nästan hela mitt yrkesverksamma liv och hoppas på att kunna bidra till utvecklingen av Visit Rättvik på ett positivt sätt. Dessutom känner jag att Visit Rättvik har en väldigt spännande roll framöver då föreningen jobbar på att göra skillnad på lokal nivå.

Vad är Rättvik för dig?

– För mig är Rättvik alltid hemma. En fantastisk plats att besöka och bo på. Ibland tror jag att vi blir lite hemmablinda och inte inser hur bra vi har det.

– Vad tycker du är viktigt för Rättvik som besöksdestination framåt?

– Vi har en lång tradition som besöksdestination. Jag tror det är viktigt att vi ständigt fortsätter att utvecklas, utmana oss själva och att vi gör det tillsammans! Vi ska också bli bättre på det digitala ekosystemet för besöksnäringen. Där finns mycket spännande att göra.

Vad ser du fram emot i sommar?

– Rättvik Active Week ska bli jättespännande så klart! Att vi sen kan gå tillbaka till en lite mer normal tillvaro efter tuffa pandemiår ser jag verkligen fram emot!

Visit Rättviks nya styrelse

Ordförande: Elisabet Asp Christiansson
Kassör: Lena Jäderbrink
Ledamot: Niclas Björklund
Ledamot: Örjan Gatu
Ledamot: Jojje Borssén
Adjungerad Visit Dalarna: Gunilla Tegen
Adjungerad Rättviks Kommun: Helena Back

Updated on 25 maj, 2022

Var informationen den du letade efter?

TIPSA OSS!
Rättvik har många fantastiska platser att besöka och aktiviteter att göra. Vi tar gärna emot tips och idéer på platser som kan vara med i vår guide till besökaren.
Till vår tipsa-oss-sida