1. Rättvik
  2. Visit Rättvik
  3. Nylansering av Visitrattvik.se – samlar allt om Rättvik

Nylansering av Visitrattvik.se – samlar allt om Rättvik

Sedan våren 2022 har Visit Rättvik arbetat med nya Visitrattvik.se som är en destinationssajt för besökare och turister i Rättvik. Nu kan alla besökare i Rättvik enkelt hitta inspirerande bilder, texter och länkar om aktiviteter, sevärdheter, butiker, boende, kultur och musik, mat och dryck på sajten som ska lyfta besöksnäringen i Rättvik.

Sajten är ett modernt uppslagsverk där man kan söka på allt möjligt och få förslag på platser eller aktiviteter att göra utifrån sin sökterm.

Över 200 platser, 2000 bilder och  fler än 500 olika taggar är använda för att ge besökaren så träffsäker bild som möjligt av vad Rättvik har att erbjuda.

Ibrahim Khodabash har varit med och skapat merpartner av grunden till nya visitrattvik.se

Bakom projektet står Ibrahim Khodabash och Jojje Borssén som tillsammans skapat plattformen.

– När jag fick erbjudandet av projektledaren Jojje Borssén om att lyfta det lokala i Rättvik så blev jag jätteglad. Att fotografera, redigera och sedan publicera var ett riktigt drömuppdrag för mig eftersom jag arbetat med det under min tid på Stiernhöksgymnasiet och även på fritiden. Jag har bott I Rättvik i snart sex år och innan detta jobb så visste jag inte att Rättvik har så många sevärdhet, restaurang, kaffe, naturreservat och lokala företag, säger Ibrahim.

Sajten samlar sökdata och hjälper därmed Visit Rättvik förstå vad besökare är intresserade av att läsa mer om och hitta. På så vis kan Visit Rättvik hjälpa till att lyfta fram relevant information för besökare, boende och andra intressenter.

⁃  Visitrattvik.se är en levande sajt som ska hjälpa besökaren hitta, kontakta, besöka eller boka. Vi ville med hjälp av bilder, enkla texter, kartor och länkar ge besökaren informationen på bästa möjliga sätt på en dator eller i mobilen, säger Jojje Borssén, projektledare för nya visitrattvik.se och styrelseledamot i Visit Rättvik.

Visitrattvik.se består idag av 10 huvudkategorier:

Saknar du något på visitrattvik.se?
Tipsa oss här!

Updated on 29 september, 2022

Var informationen den du letade efter?

Du kanske också är intresserad av

TIPSA OSS!
Rättvik har många fantastiska platser att besöka och aktiviteter att göra. Vi tar gärna emot tips och idéer på platser som kan vara med i vår guide till besökaren.
Till vår tipsa-oss-sida