1. Rättvik
  2. Aktiviteter
  3. Silverhill Stable

Silverhill Stable

På Silverberg i Boda Kyrkby ligger vår genuina Dala-gård. Här erbjuder Bertil guidad turridning i Dalarnas skogar, vildmark och byar.

Att rida fram genom den djupa skogen på ryggen av en Nordsvensk häst ger en känsla av trolsk urkraft. Det doftar från skogen och i den sakta lunken hinner vi se spåren efter älgen vars viloplats vi kanske just passerat. Kraftfulla stabila hästar bär oss över stockar, diken och branter. Westernsadeln är både bekväm och stadig vare sig vi rider ett par timmar eller hela dagen.  Vi rider genom levande historia och när vi stannar kort för att njuta, så kommer bygdens och platsens berättelser att få liv av Bertils guidning och din egen fantasi.

För dig som kan rida är en dundrande galopp längs slingrande skogsstigar en upplevelse med urkraft! Att komma fri från Ridhusets inskränkningar, att rida hästar som inte räds bilar eller  vilda djur.  Hästar som är vana vid ruff terräng och tuffa utmaningar.
Livskvalité och värdskap för både hästar och människor är viktigt för oss. Vi har ”färdiga” turer att erbjuda dig, men är självklart intresserade av att hitta det just du vill uppleva, så hör gärna av dig och berätta vad du bär för drömmar så berättar vi vad vi kan erbjuda.

Vi erbjuder guidade naturupplevelser från hästryggen! Vi har inget ”lägsta antal” utan rider ut med bara Dig, om Du så vill.
Maila eller ring för mer information. tel. 070-317 30 63 bertil@silverhillstable.se

Läs mer om Silverhill Stable

Hitta till Silverhill Stable

Updated on 29 september, 2022

Var informationen den du letade efter?

Du kanske också är intresserad av

TIPSA OSS!
Rättvik har många fantastiska platser att besöka och aktiviteter att göra. Vi tar gärna emot tips och idéer på platser som kan vara med i vår guide till besökaren.
Till vår tipsa-oss-sida