Utbygården

Boka vandrarhem i Rättvik i Dalarna. Utbygårdens Vandrarhem ligger vackert belägen i lugn miljö med hänförande utsikt över Siljan. Det är cirka fem kilometer in till centrala Rättvik. Här bor du bekvämt och enkelt med tillgång till kök där gästerna kan laga sin egen mat. Rummen är rymliga och nästan alla har utsikt över Siljan, ner till stranden är det cirka 2,5 kilometer. Lokalerna är rökfria och rökning är endast tillåten på vissa platser. Ät din mat i matsalen eller sätt dig ute i den lummiga trädgården. Sällskapa med andra gäster i TV-rummet där det också finns böcker och tidningar.

Rättvik är en av Dalarnas mest besökta städer och det är en riktigt fin liten stad med hänförande utsikt över den södra delen av Siljan och de omgivande bergen. Sommartid är det mycket som händer. Perfekt att boka detta vandrarhem om du vill besöka Classic Car Week som hålls varje år i augusti.

Öppettider

Hitta till Utbygården

Updated on 5 september, 2022

Var informationen den du letade efter?

Du kanske också är intresserad av

TIPSA OSS!
Rättvik har många fantastiska platser att besöka och aktiviteter att göra. Vi tar gärna emot tips och idéer på platser som kan vara med i vår guide till besökaren.
Till vår tipsa-oss-sida