Lustigsgården

Telefon 0248-100 39
Hemsida www.lustigsgarden.se
Adress Mårsåkersvägen 2, 795 36 Rättvik

Familjeägda Lustigsgården Bed & Breakfast i klassiskt röda trähus med anor från 1600-talet, ligger i ett lugnt område bara 1 km från centrala Rättvik. Högt beläget med milsvid utsikt över Siljan och dess vackra solnedgångar. Här finns 14 rum som är personligt inredda och alla är i olika karaktär, med detaljer från Dalarna och i en blandning av gammalt och modernt. Varmt välkomna!

Bildgalleri

Information

Välkommen till Lustigsgården bed & breakfast i Rättvik, vi har öppet året runt!

Lustigsgården bed & breakfast har anor från 1600-talet och ligger i klassiskt röda byggnader bara 1 km från centrala Rättvik i hjärtat av Dalarna. Vi erbjuder 14 personligt inredda rum med en mix av gamla ting och modernt och med detaljer från Dalarna. De flesta rum har milsvid utsikt över Siljan. Det är bra att veta att alla Lustigsgårdens rum är belägna 1 trappa upp och hiss saknas. Vi klassificerar oss som bed & breakfast och inte ett hotell. Våra rum är inte så stora men funktionellt inredda för en bekväm vistelse.

Varje dag kan ni avnjuta en frukostbuffé i matsalen. Den består av olika sorters teer, kaffe, juicer, ägg, fil, olika sorters yogurt, många olika fröer, nötter, flingor och müsli. Hårt och mjukt bröd med flera olika sorters pålägg, samt grönsaker och färsk frukt. Vi har även gluten och laktosfria alternativ. Vi satsar på ekologiskt och närproducerade produkter från Rättvik och Dalarna så gott det går. Vi kan ordna med enklare lunchpaket om ni vill ta med er.

Sommartid kan ni koppla av på verandan, i den omgivande trädgården eller ge dig ut på tur i Rättvik. Här finns massor av trevliga utflyktsmål. Vi delar gärna med oss av våra favoriter. Det är gott om vackra vandrings- och cykelleder precis runt knuten. Här på Lustigsgården finns en cykelverkstad där du kan sköta om din cykel och låsa in din cykel under natten. Även en cykeltvätt finns på gården. Har du inte med dig egen cykel har vi cyklar för uthyrning, både MTB och elcyklar. Vintertid används cykelverkstaden som vallabod.

Karta